Blue Moon

Blue moon bar är baren som har en säsong för den mognare publiken och en för partyungdomarna, ibland får faktiskt ungdomarna se sig slagna inom grenen att festa hårdast! De äldre de kan, det garanterar vi! Blue moon håller hög kvalite rakt igenom, allt från baren och terrassen till toaletterna. Perfekt ställe att sitta på terrassen och suga i sig ett par goa drinkar för att sedan hoppa in på golvet och rocka loss till DJ’s musik.

Öppettider
Säsongsöppet Maj t.o.m. September
Öppettider 21:00-04:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Blue Moon bar
Blue Moon Bar Öppet 20:00-04:00 varje kväll Maj-September

Casablanca

Högst upp i centrala Magaluf ligger det vita huset, som på spanska heter Casablanca. Här ligger en grym BBQ restaurang som grillar allt kött över riktig glöd. En riktigt stor, luftig terrassbar där man kan sitta ute i det fria och avnjuta sina drinkar. Inne ligger en stor internationell nattklubb som spelar det mesta av det bästa av hits, pop, house och annan partymusik som man gillar att dansa till. Ligger precis vid den skandinaviska bargatan så det är lätt att springa mellan barerna som ligger i rad på bargatan och Casablanca.

Öppettider
Säsongsöppet BBQ restaurang April t.o.m. Oktober
Öppettider 19:00-07:00 varje dag
Säsongsöppet terrassbaren och nattklubben Maj t.o.m. Augusti
Öppettider 23:00-06:00 varje dag

Bordsbokning
Boka endast bort om ni är sällskap över 20 personer (företag, bröllop, födelsedag etc.), detta görs via deras kontaktsida.

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Casablanca
Casablanca
BBQ restaurang, terrassbar & nattklubb

Grabbarna Grus Beach Club

Det största stället för alla oss Skandinavier i Magaluf, förmodligen det mest kända stället utav dem alla i alla partyorter som finns! Här är det temafester, live artister och galna kvällar om vartannat! Du kan se bartenders flaira på utebaren med sina smått omöjliga shower eller glida in och spåra på dansgolvet! Här är det aldrig en lugn stund! Är du i Magaluf kommer du absolut inte missa detta ställe för det är här nästan alla samlas i slutet av kvällarna! Runt hörnet ligger även deras Beach Lounge där en riktigt najs pool ligger som man kan steka i på dagarna. På Beach Loungen finns även ett kök som levereras massor av härliga rätter. Hela Grabbarna Grus Beach Club komplexet ligger med krypavstånd till stranden.

Öppettider
Säsongsöppet Beach Lougen Maj-September
Öppettider 10:00-00:00 varje dag
Säsongsöppet utebaren och nattklubben Maj-September
Öppettider 20:00-06:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Grabbarna Grus Beach Club
Grabbana Grus Beach Club
Restaurang, bar, nattklubb och pool.

Absolut Chillout

Magalufs nyaste tillskott, en skön chillout bar som ligger mitt i smeten på Skandinaviska bargatan, men ändå lite avskilt. Här finns soffor att slappa på, biljardbord som är gratis att utmana sina vänner på en liten match eller varför inte spela lite beerpong. Trotts att det är optimalt ställe att chilla på så blir här spårade fester var och varannan kväll, för det blir lätt så när man har det trevligt.

Öppettider
Säsongsöppet Maj t.o.m. Oktober
Öppettider 13:00-03:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Facebook

Hitta till Absolut Chillout
Absolut Chillout
Chillout bar, biljard och beerpong.

Den Glade Viking

Den äldsta skandinaviska baren i Magaluf och är numera en klassiker i chartervärlden, deras namn har flitig kopierats på många olika barer världen över, men det är här det började. Ett ställe du inte kan missa, de har haft nästan samma still sedan de öppnade 1985. Här är det charterparty som man tror att det inte fanns. Musiken öser ur högtalarna och drinkarna praktiskt taget flyger ut ur baren, ett fantastiskt ställe att träffa nya vänner som du inte kommer ihåg dagen efter på. Här behöver du inte skämmas över något, utan all in är det enda som gäller.

Öppettider
Säsongsöppet Maj t.o.m. September
Öppettider 21:00-04:30 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Den Glade Viking
Den Glade Viking
Party, bar och partybar.

Grabbarna Grus Original

1993 öppnades portarna till den absolut första Grabbarna Grus baren någonsin, under åren så har detta koncept och framför allt namnet kopierats runt om i hela världen. Men detta är ingen kopia utan detta är det riktiga originalet. Att vara på Grabbarna Grus Original är som att känna sig på riktig charter, här kan precis vad som helst hända när som helst. Hög klass på allt och svalka svetten på deras nya terrass är väldigt populärt, för att sedan rusa in igen och röja som om det inte finns någon morgondag! Ett givet stopp när ni har era barrundor på kvällarna!

Öppettider
Säsongsöppet April t.o.m. Oktober
Öppettider 19:00-04:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Grabbarna Grus Original
Grabbarna Grus Original Öppet 19:00-04:00 varje kväll April-Oktober

Nord Night Club

Ett av de nyaste ställena är Nord Night Club, de har en terrassbar där man kan koppla av med en svalkande drink och spana ut över den skandinaviska bargatan, där Nord ligger, eller så kan man dundra in och festa loss till riktigt heavy club musik där man stampar takten i golvet så hårt man bara kan. Har en hel del spännande ovanlig saker i baren som gör att man kan beställa något som man aldrig har provat på förut, eller så kör man på med en klassiker som Red Bull och Vodka, fast här får man Nords egna energy drink istället. Ska det vara unikt så ska det vara de egna märkena.

Öppettider
Säsongsöppet Maj t.o.m. September
Öppettider 20:00-04:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Nord Night Club
Nord Night Club Öppet 20:00-04:00 varje kväll Maj-September

Offpist x-treme sports bar

Offpist x-treme sports bar har massor av spännande saker att göra där favoriten är beerpong, är ni ett större sällskap så varför inte prova på en match i mega-beerpong med över 200 glas öl. Helt galet! De har dessutom videospel med några väl valda extrem-sport spel, biljardbord och även ett digitalt pokerbord. Mycket lattjo prylar men vi ska inte glömma bord att vi är på en bar, och det med besked för de har flera helt suveränt goda egenkomponerade drinkar att erbjuda. Bara att ta sig till skandinaviska bargatan, där de ligger, och slå sig ner på deras terrass och njuta av din semester tillsammans med något svalkande.

Öppettider
Året runt öppet på helgerna
Säsongsöppet April-Oktober
Öppettider 14:00-03:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Offpist x-treme sports bar
Offpist x-treme sports bar Öppet helger året runt Öppet 14:00-03:00 varje kväll April-Oktober

Gjøkeredet

Här är norrmännens hemma bar och här serveras riktig Carlsberg i kranarna, Ringnes på flaska och pølse med lompe. Härlig liten terrass som man har bra utsikt över den skandinaviska bargatan. Ur högtalarna strömmar de norska favoriterna blandat med klassiska hits och ibland kommer även lite jojk. Självklart hittar även gäster från övriga Skandinavien hit och det slutar alltid med allsång och galej när alla mixas. Gjøkeredet har mycket personlighet och då det inte är så stort blir det snabbt go stämning även om det skulle vara lite folk ute, men det är det nästan aldrig.

Öppettider
Säsongsöppet April t.o.m. Oktober
Öppettider 12:00-03:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Gjøkeredet
Gjøkeredet Öppet 12:00-03:00 varje kväll April-Oktober

TreO

2016 blir det nyöppning av TreO, i kärt gammalt koncept och spännande nyheter!

På 10 års dagen den 8 April 2016, kommer TreO återigen slå upp portarna. Mamsen, som är legend i Magaluf och även den tidigare ägaren av TreO, har lovat smörgåstårta! En tårta som varit mycket populär, speciellt bland de skandinaviska arbetarna.
Sigge, som är den nya ägaren, står för gott att dricka, lite småtugg och givetvis en massa bra musik!

Att leva upp till att vara en bar exakt så som Familjen Olsson drev den, är en omöjlighet. Naturligtvis vill Sigge sätta en egen prägel på baren, så lite nytt inblandat med skön TreO mentalitet hoppas vi skall få baren att blomstra åter igen. Vi som har minnen ifrån gamla goda TreO kommer att känna igen oss, utan att det skall kännas som en kopia.

Vad kan tänkas bli nytt: En Dagens vadå? Utmaningar? Tapas? Luktar det bageri?

Gammalt och klassiskt: Köp ett fat? Midsommarfest? Stängt PGA Orsak? Stängning 19 Oktober? Mamsens Smörgåstårta?

Målsättning för nya TreO: Vi skall vara mysbaren dit man kommer för att umgås, hänga med varandra och ha ett gott liv! Festen blir alltid vad man gör den till, och här bestämmer vi tillsammans.

Har du nånsin haft den där känslan av att förfesten var bättre än när man väl kom ut på stan? Vi har alla förutsättningar för just den förfesten! Gott att dricka, tilltugg, skön musik, ja ni kan skicka en spellista till oss och ni kan få er egen favvo semester musik spelad!

WiFi, Swish, Kortbetalning, Instacam, Live streaming, VFSFF, SMM…

Under Mars kommer viss renovering att utföras, men är man på plats och vill titta förbi på en öl eller 2, så är sällskapet givetvis välkommet.

Historia:
TreO öppnade den 8 April 2006, Mamsen(Anne) serverade sin första av många tusen? bitar smörgåstårta. Vi är många som Hängt med Bröderna Danne och Anton. De har med gott humör och god humor underhållit oss och serverat härligt goda drinkar. Många olika roliga, solbrända, bleka, kända och okända personligheter har under åren varit gäster och anställda. Tyvärr har allt roligt ett slut och efter att sönerna flyttat till Norge, Mamsen blivit pensionär, så har TreO varit stängt sedan Juli 2015.

Öppettider
Säsongsöppet April t.o.m. Oktober
Öppettider 14:00-sent varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Facebook

Hitta till TreO
TreO Öppet 12:00-03:00 varje dag April-Oktober