Absolut Chillout

Magalufs nyaste tillskott, en skön chillout bar som ligger mitt i smeten på Skandinaviska bargatan, men ändå lite avskilt. Här finns soffor att slappa på, biljardbord som är gratis att utmana sina vänner på en liten match eller varför inte spela lite beerpong. Trotts att det är optimalt ställe att chilla på så blir här spårade fester var och varannan kväll, för det blir lätt så när man har det trevligt.

Öppettider
Säsongsöppet Maj t.o.m. Oktober
Öppettider 13:00-03:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Facebook

Hitta till Absolut Chillout
Absolut Chillout
Chillout bar, biljard och beerpong.

Offpist x-treme sports bar

Offpist x-treme sports bar har massor av spännande saker att göra där favoriten är beerpong, är ni ett större sällskap så varför inte prova på en match i mega-beerpong med över 200 glas öl. Helt galet! De har dessutom videospel med några väl valda extrem-sport spel, biljardbord och även ett digitalt pokerbord. Mycket lattjo prylar men vi ska inte glömma bord att vi är på en bar, och det med besked för de har flera helt suveränt goda egenkomponerade drinkar att erbjuda. Bara att ta sig till skandinaviska bargatan, där de ligger, och slå sig ner på deras terrass och njuta av din semester tillsammans med något svalkande.

Öppettider
Året runt öppet på helgerna
Säsongsöppet April-Oktober
Öppettider 14:00-03:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Offpist x-treme sports bar
Offpist x-treme sports bar Öppet helger året runt Öppet 14:00-03:00 varje kväll April-Oktober

Gjøkeredet

Här är norrmännens hemma bar och här serveras riktig Carlsberg i kranarna, Ringnes på flaska och pølse med lompe. Härlig liten terrass som man har bra utsikt över den skandinaviska bargatan. Ur högtalarna strömmar de norska favoriterna blandat med klassiska hits och ibland kommer även lite jojk. Självklart hittar även gäster från övriga Skandinavien hit och det slutar alltid med allsång och galej när alla mixas. Gjøkeredet har mycket personlighet och då det inte är så stort blir det snabbt go stämning även om det skulle vara lite folk ute, men det är det nästan aldrig.

Öppettider
Säsongsöppet April t.o.m. Oktober
Öppettider 12:00-03:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Gjøkeredet
Gjøkeredet Öppet 12:00-03:00 varje kväll April-Oktober

TreO

2016 blir det nyöppning av TreO, i kärt gammalt koncept och spännande nyheter!

På 10 års dagen den 8 April 2016, kommer TreO återigen slå upp portarna. Mamsen, som är legend i Magaluf och även den tidigare ägaren av TreO, har lovat smörgåstårta! En tårta som varit mycket populär, speciellt bland de skandinaviska arbetarna.
Sigge, som är den nya ägaren, står för gott att dricka, lite småtugg och givetvis en massa bra musik!

Att leva upp till att vara en bar exakt så som Familjen Olsson drev den, är en omöjlighet. Naturligtvis vill Sigge sätta en egen prägel på baren, så lite nytt inblandat med skön TreO mentalitet hoppas vi skall få baren att blomstra åter igen. Vi som har minnen ifrån gamla goda TreO kommer att känna igen oss, utan att det skall kännas som en kopia.

Vad kan tänkas bli nytt: En Dagens vadå? Utmaningar? Tapas? Luktar det bageri?

Gammalt och klassiskt: Köp ett fat? Midsommarfest? Stängt PGA Orsak? Stängning 19 Oktober? Mamsens Smörgåstårta?

Målsättning för nya TreO: Vi skall vara mysbaren dit man kommer för att umgås, hänga med varandra och ha ett gott liv! Festen blir alltid vad man gör den till, och här bestämmer vi tillsammans.

Har du nånsin haft den där känslan av att förfesten var bättre än när man väl kom ut på stan? Vi har alla förutsättningar för just den förfesten! Gott att dricka, tilltugg, skön musik, ja ni kan skicka en spellista till oss och ni kan få er egen favvo semester musik spelad!

WiFi, Swish, Kortbetalning, Instacam, Live streaming, VFSFF, SMM…

Under Mars kommer viss renovering att utföras, men är man på plats och vill titta förbi på en öl eller 2, så är sällskapet givetvis välkommet.

Historia:
TreO öppnade den 8 April 2006, Mamsen(Anne) serverade sin första av många tusen? bitar smörgåstårta. Vi är många som Hängt med Bröderna Danne och Anton. De har med gott humör och god humor underhållit oss och serverat härligt goda drinkar. Många olika roliga, solbrända, bleka, kända och okända personligheter har under åren varit gäster och anställda. Tyvärr har allt roligt ett slut och efter att sönerna flyttat till Norge, Mamsen blivit pensionär, så har TreO varit stängt sedan Juli 2015.

Öppettider
Säsongsöppet April t.o.m. Oktober
Öppettider 14:00-sent varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Facebook

Hitta till TreO
TreO Öppet 12:00-03:00 varje dag April-Oktober

E4an bar och restaurang

E4an bar och restaurang har allt man behöver, hit kan man alltid gå oavsett om du är hungrig, sugen på något lätt att äta, chilla med en kall öl eller helt totalt gå bananas. Varje dag har de ett lunch erbjudande som ger en all nödvändig energi som behövs för att klara dagen. På kvällen är det en restaurang med några egenkomponerade pastarätter, sallader och lite annat smått och gott. När du sitter på deras terrass så har du god översikt på vad som sker på den skandinaviska bargatan, du har även en god vy över vad som sker på den korsande internationella bargatan också. Så E4an funkar alltid, så om du känner att du planlöst vandrar omkring så ta sikte hit, så kommer kvällen garanterat lösa sig!

Öppettider
Säsongsöppet April t.o.m. September
Öppettider 12:00-03:00 varje dag
Lunch 12:00-17:00 varje dag, restaurang 18:00-22:00 varje kväll

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till E4an bar och restaurang
E4an bar och restaurang Öppet 12:00-03:00 varje kväll April-September