Blue Moon

Blue moon bar är baren som har en säsong för den mognare publiken och en för partyungdomarna, ibland får faktiskt ungdomarna se sig slagna inom grenen att festa hårdast! De äldre de kan, det garanterar vi! Blue moon håller hög kvalite rakt igenom, allt från baren och terrassen till toaletterna. Perfekt ställe att sitta på terrassen och suga i sig ett par goa drinkar för att sedan hoppa in på golvet och rocka loss till DJ’s musik.

Öppettider
Säsongsöppet Maj t.o.m. September
Öppettider 21:00-04:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Blue Moon bar
Blue Moon Bar Öppet 20:00-04:00 varje kväll Maj-September

Den Glade Viking

Den äldsta skandinaviska baren i Magaluf och är numera en klassiker i chartervärlden, deras namn har flitig kopierats på många olika barer världen över, men det är här det började. Ett ställe du inte kan missa, de har haft nästan samma still sedan de öppnade 1985. Här är det charterparty som man tror att det inte fanns. Musiken öser ur högtalarna och drinkarna praktiskt taget flyger ut ur baren, ett fantastiskt ställe att träffa nya vänner som du inte kommer ihåg dagen efter på. Här behöver du inte skämmas över något, utan all in är det enda som gäller.

Öppettider
Säsongsöppet Maj t.o.m. September
Öppettider 21:00-04:30 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Den Glade Viking
Den Glade Viking
Party, bar och partybar.

Grabbarna Grus Original

1993 öppnades portarna till den absolut första Grabbarna Grus baren någonsin, under åren så har detta koncept och framför allt namnet kopierats runt om i hela världen. Men detta är ingen kopia utan detta är det riktiga originalet. Att vara på Grabbarna Grus Original är som att känna sig på riktig charter, här kan precis vad som helst hända när som helst. Hög klass på allt och svalka svetten på deras nya terrass är väldigt populärt, för att sedan rusa in igen och röja som om det inte finns någon morgondag! Ett givet stopp när ni har era barrundor på kvällarna!

Öppettider
Säsongsöppet April t.o.m. Oktober
Öppettider 19:00-04:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Grabbarna Grus Original
Grabbarna Grus Original Öppet 19:00-04:00 varje kväll April-Oktober

Nord Night Club

Ett av de nyaste ställena är Nord Night Club, de har en terrassbar där man kan koppla av med en svalkande drink och spana ut över den skandinaviska bargatan, där Nord ligger, eller så kan man dundra in och festa loss till riktigt heavy club musik där man stampar takten i golvet så hårt man bara kan. Har en hel del spännande ovanlig saker i baren som gör att man kan beställa något som man aldrig har provat på förut, eller så kör man på med en klassiker som Red Bull och Vodka, fast här får man Nords egna energy drink istället. Ska det vara unikt så ska det vara de egna märkena.

Öppettider
Säsongsöppet Maj t.o.m. September
Öppettider 20:00-04:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Nord Night Club
Nord Night Club Öppet 20:00-04:00 varje kväll Maj-September