Casablanca

Högst upp i centrala Magaluf ligger det vita huset, som på spanska heter Casablanca. Här ligger en grym BBQ restaurang som grillar allt kött över riktig glöd. En riktigt stor, luftig terrassbar där man kan sitta ute i det fria och avnjuta sina drinkar. Inne ligger en stor internationell nattklubb som spelar det mesta av det bästa av hits, pop, house och annan partymusik som man gillar att dansa till. Ligger precis vid den skandinaviska bargatan så det är lätt att springa mellan barerna som ligger i rad på bargatan och Casablanca.

Öppettider
Säsongsöppet BBQ restaurang April t.o.m. Oktober
Öppettider 19:00-07:00 varje dag
Säsongsöppet terrassbaren och nattklubben Maj t.o.m. Augusti
Öppettider 23:00-06:00 varje dag

Bordsbokning
Boka endast bort om ni är sällskap över 20 personer (företag, bröllop, födelsedag etc.), detta görs via deras kontaktsida.

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Casablanca
Casablanca
BBQ restaurang, terrassbar & nattklubb

Grabbarna Grus Beach Club

Det största stället för alla oss Skandinavier i Magaluf, förmodligen det mest kända stället utav dem alla i alla partyorter som finns! Här är det temafester, live artister och galna kvällar om vartannat! Du kan se bartenders flaira på utebaren med sina smått omöjliga shower eller glida in och spåra på dansgolvet! Här är det aldrig en lugn stund! Är du i Magaluf kommer du absolut inte missa detta ställe för det är här nästan alla samlas i slutet av kvällarna! Runt hörnet ligger även deras Beach Lounge där en riktigt najs pool ligger som man kan steka i på dagarna. På Beach Loungen finns även ett kök som levereras massor av härliga rätter. Hela Grabbarna Grus Beach Club komplexet ligger med krypavstånd till stranden.

Öppettider
Säsongsöppet Beach Lougen Maj-September
Öppettider 10:00-00:00 varje dag
Säsongsöppet utebaren och nattklubben Maj-September
Öppettider 20:00-06:00 varje dag

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Grabbarna Grus Beach Club
Grabbana Grus Beach Club
Restaurang, bar, nattklubb och pool.