La bodega

På nederdelen av skandinaviska bargatan finns denna fantastiska lilla restaurang, som erbjuder båda en väldigt mysig atmosfär på entréplanet och en luftig och öppen terrass som de byggt ovanpå restaurangen. Här serveras riktigt goda kötträtter med extremt goda såser och tillbehör, deras paradrätt är en otroligt god fajitas som ni absolut inte får missa när ni besöker Magaluf.

Öppettider
Säsongsöppet April t.o.m. Oktober
Öppettider 18:30-23:30 varje dag

Bordsbokning
Telefon: 0034 971680523

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till La Bodega
La Bodega

Öppettider
Säsongsöppet April t.o.m. Oktober
Öppettider 18:30-00:00 varje dag

Casablanca

Högst upp i centrala Magaluf ligger det vita huset, som på spanska heter Casablanca. Här ligger en grym BBQ restaurang som grillar allt kött över riktig glöd. En riktigt stor, luftig terrassbar där man kan sitta ute i det fria och avnjuta sina drinkar. Inne ligger en stor internationell nattklubb som spelar det mesta av det bästa av hits, pop, house och annan partymusik som man gillar att dansa till. Ligger precis vid den skandinaviska bargatan så det är lätt att springa mellan barerna som ligger i rad på bargatan och Casablanca.

Öppettider
Säsongsöppet BBQ restaurang April t.o.m. Oktober
Öppettider 19:00-07:00 varje dag
Säsongsöppet terrassbaren och nattklubben Maj t.o.m. Augusti
Öppettider 23:00-06:00 varje dag

Bordsbokning
Boka endast bort om ni är sällskap över 20 personer (företag, bröllop, födelsedag etc.), detta görs via deras kontaktsida.

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till Casablanca
Casablanca
BBQ restaurang, terrassbar & nattklubb

E4an bar och restaurang

E4an bar och restaurang har allt man behöver, hit kan man alltid gå oavsett om du är hungrig, sugen på något lätt att äta, chilla med en kall öl eller helt totalt gå bananas. Varje dag har de ett lunch erbjudande som ger en all nödvändig energi som behövs för att klara dagen. På kvällen är det en restaurang med några egenkomponerade pastarätter, sallader och lite annat smått och gott. När du sitter på deras terrass så har du god översikt på vad som sker på den skandinaviska bargatan, du har även en god vy över vad som sker på den korsande internationella bargatan också. Så E4an funkar alltid, så om du känner att du planlöst vandrar omkring så ta sikte hit, så kommer kvällen garanterat lösa sig!

Öppettider
Säsongsöppet April t.o.m. September
Öppettider 12:00-03:00 varje dag
Lunch 12:00-17:00 varje dag, restaurang 18:00-22:00 varje kväll

Erbjudande
Länk kommer.

Länkar
Hemsida
Facebook

Hitta till E4an bar och restaurang
E4an bar och restaurang Öppet 12:00-03:00 varje kväll April-September